Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VE

Hezky vyjmenované všechny jeho přednosti. Bohužel, nedostatky převažují. Názorové veletoče, v současnosti horké téma přijímání uprchlíků z primitivních zemí. Nejdříve se podepíše pod výrok, že je musíme přijímat a integrovat a po nějakém tom roce údajně už "není vítač". Někomu vadí že je korouhvička, osobně za větší problém považuji bezpečnostní hrozbu, kdybychom je skutečně začali přijímat (ve hře jsou "permanentní kvóty" a rovná sociální podpora imigrantům v EU). Potřebujeme politiky s jasným stanoviskem - Zeman, Hynek, Topolánek. Co nejhoršího může způsobit Zeman? někoho urazit, někde se pozvracet... ale to nejdéla na 5 let. Co nejhoršího může způsobit Drahoš? - viz google hesla: švédsko kriminalita, francie kriminalita, německo ... a to už na stálo, co budeme předávat našim potomkům.

6 9
možnosti
JL

Mluvite bez dukazu, pani Exnerova. Cesky se tomu lidove rika...ze kecate. Toto vam rika obcan, ktery mini volit jineho nez je rec o tech dvou. Ale musim se ozvat a silne odmitnout lzi a nechutne vymysly, ktere k inteligentni zene nepatri!!!

8 0
možnosti
Foto

Já to dám Zemanovi. Když vyhraje Váš kandidát ,hlava mne z toho bolet nebude.Volil jsem i Babiše a jsem rád,že je premiér. Představa,že tomu tady velí Sobotka je na infart.

3 9
možnosti
ŽL

To mě teda hlava ze Zemana bolí bezmála pět let. Pořád si říkám, co jeho podporovatele vede k tomu, aby ho znovu volili? Co udělal pro zemi dobrého? I jeho volici by měli být soudnější, když není sám Zeman a poslat ho odpočívat na Vysočinu.

3 0
možnosti
MB

Náš Miloš nemá chybu !

1) "U politika platí nikoliv presumpce neviny, ale bohužel u něho platí presumpce viny, takže je-li politik v jakémkoli podezření, je jeho povinností rezignovat" - řekl v r. 1998 a tak se tedy v r. 2017 vypravil do sněmovny ...

2) M.Němcová se 101 hlasy vládnout nebude, udělám si svoji, tu Rusnokovu ...

3) A.Babiš 101 hlasů nepotřebuje, aby nebyl vydírán, dám opakované pokusy ...

4) Andreji, již jsem vydřel Okamuru, Chovance - žádám 101 hlasů ... Volím tedy M.Zemana, je takový čestný, pravdomluvný a konzistentní ... ! :-)

7 3
možnosti

Pane Bože, ochraňuj Česko! :-)

0 0
možnosti
JSS

Správný názor - volil bych Hiršera. Je mladý a schopný. Jenže nemá takovou podporu jako Drahoš. Je třeba volit[>-] k úspěchu !! Věřmě, že lidi mají rozum....

4 2
možnosti
Foto

A pak, že se agitky nepiší. Já Zemana.

8 9
možnosti
JC

J48i47ř63í 88C80h53u48d74ý

10. 1. 2018 14:21

Myslím, že důstojnější by byl pro vás sluníčkáře pan Horáček, který má aspoň nějaké charisma, narozdíl od toho podpantofláka. Ale to je vaše věc, já budu volit Miloše Zemana. :-)

6 7
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik