Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Myslím, že lidé jako vy jsou v politických funkcích docela nebezpeční.

Škoda, že se místo angažování v politice víc nevěnujete Svítání.

3 0
možnosti
RC

ja bych byl pro, aby se zakazalo kandidovat lidem, kteri jen vymysli zakazy. Za jeden zakaz/prikaz by meli jeden zrusit.

2 0
možnosti
Foto

Takže se k nám kožešina bude dovážet z jiných zemí, kde se zvířata chovají v horších podmínkách než u nás. U nás se zvířata v klecích vybijí a spousta lidí přijde o živnost. Co se tím vyřešilo ?

7 0
možnosti
RC

Jeste doplnek - tyhle tendence jsou jen vysledkem kampani precistlivelych mestaku, co si mysli, ze mleko, maso, kozich, atd. se v obchode jen tak "objevi". Nikdy nechovali uzitkove zvire, pouze mazlicky.

1 0
možnosti
MJ

Nepovažuji se za přecitlivělého měšťáka. Dětství jsem prožila na vesnici, kde stařenka chovala všechno: slepice, králíky, prase, krávy... vždycky s nimi slušně zacházeli. A jestli někdo nevidí rozdíl mezi králíkem, který skončil na pekáči a kůži "vykoupili" a mezi divokým zvířetem (liškou) zavřenou v kleci tak, že se nemůže ani postavit na nohy... tak k tomu nemám co říct.

2 0
možnosti
Foto

Dopyt je, takže chovy sa jednoducho presunú. Čínskych podnikateľov ste vypratávaním pozícií na trhu nepochybne potešili. Tam budú podmienky chovu určite humánnejšie. Gratulujem ku "geniálnemu" ťahu..

3 0
možnosti
RC

BTW, slovo "humanni" mi v souvislosti se zviraty prijde absurdni ;-D

A pouzivali ho zejmena zastanci zakazu.

0 0
možnosti
MB

Schválení zákona považuji za další nesmyslnost populismu doby. Stále sílí tendence, že se lze proregulovat a prozakazovat k lepší společnosti. Každé dobro - vybudí pak zlo. Proč má daňový poplatník hradit předpokládané odškodňování majitelů živností - nehledě na neřešení zvířat dalších ! Má ryba dostatečně velký rybník , podobně vepřík ... Můj dotaz nakonec - A jak tedy to kožešinové zvíře vlastně pozná, že je týráno ? Pokud je odchyceno jako první - zřejmě ano . Opravdu, co bude následovat dále ? ... :-)

2 0
možnosti
RC

Tak ja Vam take posilam reakci obcana - dle meho nazoru je to totalni nesmysl.

Kdy zakazete chov prasat, krav, kraliku, atd.?

1 0
možnosti
PB

P65e87t12r 14B83u52r73i72a75n

26. 7. 2017 11:00

Ač mám k samotnému zákazu smíšené pocity (ale spíše jsem proti jakémukoliv omezování svobodného trhu), přímo nesnáším pseudoargumenty typu: jinde už to taky mají, funguje to a nikomu to nevadí.

Ve VB mají např. uzákoněný a povolený squatting, v Německu nesmíte mít šroubovák větší dlaně, ve Francii mají už dva roky výjimečný stav a jinde zvesela praktikují právo šaria.

Takže co nám z toho příště nabídnete podle poučky: jinde už to taky mají?

6 0
možnosti

"zákazy farem jsou však trendem po Evropě"

Nejen kožešinových farem. Trendem po Evropě jsou zákazy, hodně zákazů, co nejvíc zákazů. Zákazem všeho k lepším zítřkům. :-/

13 0
možnosti
PB

P66e41t29r 48B84u52r61i85a95n

26. 7. 2017 11:00

Jen se vykřičte, než vám to taky zakážou ;-)

1 0
možnosti

Vy byste poděkovala asi i za výchovnou ránu holí, co? :-/

0 0
možnosti
RC

politiky, co neustale jen zakazuji....

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik