Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obdivuji se Vaší důvěře k Miloši Zemanovi!

Byl to on, kdo vykopal hluboký příkop vůči akademické obci a kdo se nehodlá svého komunistického antagonismu vůči vzdělancům vzdát!

:-)

0 0
možnosti

D39a80d34a15k 61P14e84t42r

19. 11. 2015 20:42

Děvenko, proč tak pozdě? Tolik blogerů si již dnes od samého ranička  poplakalo nad skupinou studentů, kterým byla dočasně odňata možnost se dostat na Albertov s kytičkami.

3 1
možnosti
Foto

Zatím je spíš prohlubuje. Protože všichni akademici a podobní vzdělanci jsou beztoho jen lumpenkavárníci.

Vám karma. R^

2 4
možnosti

Jde o čiré komunistické pohrdání akademickou obcí!

0 0
možnosti

Mladá paní Vy se divíte tomu, že pan prezident po loňských zkušenostech chtěl zabránit násilí? Já tedy ne. Policie se zachovala správně. Byly nahlášeny různé demonstrace - každá z nich proběhla hladce a to jedině proto . že policije ndopustila, aby se lidé s názorovými rozdíly střetli na ulici. Pokud bude chtět někdo diskutovat, od toho jsou kulaté stoly. A vsadím s Vámi, že i pan prezident se takových diskusí rád zúčastní.

4 3
možnosti

Pan prezident skutečně důsledně dbá, aby v jeho přítomnosti bylo zabráněno násilí.

4 0
možnosti

Kurňa a nezačala ta prezidentova válka s akademickou obcí tím, že jeden rektor nepovolil prezidentovi diskutovat se studenty? Tedy to, po čem voláte.

A k té ochrance. Jako obyčejný, neprověřený člověk se ve většině zemí můžete na prezidenta podívat tak dalekohledem a na místa, které má projít se nedostanete nejméně půl dne předem. A že za současné situace, kdy se ve svých vyjádřeních poněkud unijně nekorektně vyjadřuje, tak se není čemu divit.

8 3
možnosti

Nebo že jeden prezident odmítl jmenovat profesorem jednoho kandidáta?

5 3
možnosti

Dovolil bych si s Vámi souhlasit. R^

6 2
možnosti

Moudrým slovům dnes slunce nesvítí.

5 0
možnosti

L84i51b49o35r 47V91a69n62ě12k

19. 11. 2015 15:04

Nemohu si pomoct, ale v roce 1989 byl Zeman mezi protestujícími studenty, zatímco dnešní rektor Univerzity Karlovy byl mladý nadšený komunista, který psal články do Rudého Práva.

Již z toho samotného vyplývá, kdo měl větší morální právo tam být.

Nehledě na to, že mezi studenty byl známý provokatér a mohli si tam klást věnce před akcí i po akci. Policie se zachovala tak jako každá, která dbá na bezpečnost ústavních činitelů.

8 3
možnosti

Oněch 20 "studentů" provokatérů vědělo velice dobře a dlouho dopředu,co se na Albertově bude konat a v jakou dobu.Ochranka prezidenta a policie se chovala zcela standartně.Je odporné,když v této neklidné době máme kromě problémům s uprchlíky,ještě problémy s pátou kolonou.

6 9
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik