Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejde o názor můj, nebo autorky. Jde o to, jakým stylem je článek napsaný - Zeman se snaží dehonestovat Peroutku a za situaci na Ukrajině může Rusko. Žádná jiná možnost prostě není možná.

3 0
možnosti
Foto

A jak je to tedy podle Vás správně?

1 0
možnosti
OK

Jste opravdu žena na svém místě R^

2 1
možnosti

Miluji Masaryka a věřím že by myslel přeci jen trochu jinak, nežli vy ve svém blogu.

1 3
možnosti
Foto

Jistě, tak nám napište, jak si myslíte Vy, že to myslel.

2 0
možnosti
Foto

Sice zmiňujete, že demokracie je o diskuzi, ale Váš článek je 100% názorově vyhraněný. To je přesně problém dnešní doby. Všichni mají plná ústa demokracie, ale nejsou ochotni přijmout oponentní názor.

5 2
možnosti
OK

Diskuse nevylučuje, že každý má svůj vlastní názor. Diskuse pouze staví na předpokladu, že své názory navzájem respektujeme a nesnižujeme se k podpásovým útokům na jejich nositele.

6 0
možnosti
BK

Připadá vám dobré, že se tak nějak nepočítalo s tím, že je tu ještě i východ Ukrajiny a automaticky se ti, jichž se konflikt týká, domnívali, že to s Ukrajinou bude jednoduchý proces?

1 3
možnosti
OK

Od doby Masaryka zažila Ukrajina peklo, o kterém se nám ani nezdá.

2 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik