Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politik, který si neuvědomuje, že se přirozeně pohybuje v prostředí odtrženém od reality a není schopen přijmout názory voličů, rozhoduje se podle toho co by mohlo být, kdyby..., poklonkuje velmocím na úkor vlastích lidí a není schopen sebereflexe, tak ten musí jít z hrušky dolů.

A to je i váš případ, absolutně vám nedochází důsledky vašeho rozhodování, stejně jako vláda a Babiš si děláte z podnikatelů boxovací pytel. I vy jste sundala rukavice nasadila boxer a zasadila celému sektoru podnikání smrtící ránu. Úplně hloupě se domníváte, že zachraňujete nějaká zvířata, když na to nemáte kapacitu, použijte nějakého poradce, ale chápu, že tolik jich asi nebude.

Neomarxisti, genderáci, inkluzionisté, neohumanisti a podobní potlačovatelé svobod mají v Evropě navrch a jak vidno i u nás ovlivňují politiky. Cílem je stav kdy dítě bude majetkem státu, vzdělání jen pro elitu a ostatní otroky nahnat do továren. Studenstvo, inteligence, svobodná povolání a svobodní podnikatelé jsou pro marxisty a oligarchy závažný problém, je to líheň revolty a je nutné je zničit.

Používají k tomu řádně motivované nebo hloupé politiky, které je snadné zmanipulovat. Co jste vy.

2 0
možnosti
Foto

Soudružka se ještě chlubí, jak některým vzala to co je živilo. Rv

1 0
možnosti

M28i69l76a54n 18K77e56s56l

26. 7. 2017 21:49

U nás a v sousedství to zakážeme a někde to uvítají (třeba v Číně)a vybudují multi hyper farmy,kde kde se nebudou k milionům zvířat chovat ani trochu humánně.Kdysi u nás jeden chytrolín prosadil omezení výroby zbraní - mnozí jásali.Konkurence také,výpadek rychle nahradila.Dlouho trvalo než se nám podařilo se mezi přední dodavatele vetřít.

1 0
možnosti

Přesně. Oni zajásají i v tom Polsku.

0 0
možnosti

Že to podporuje "U všech rautů přítomná královna neziskovka Miluška" mě nepřekvapuje, že se tím chlubili i Realisti mě velice zklamalo.

0 0
možnosti

J52a59n 20R50á89ž

26. 7. 2017 16:59

Jak se zásahy státu do života občanů většinou nesouhlasím, tak tento zákon jsem přijal s povděkem. Zabíjet kvůli obživě je přirozený zákon přežití, ale zabíjet kvůli parádě, neb kožešiny už nejsou dlouho nezbytnou ochranou vůči chladu, je zvěrstvo!

4 5
možnosti

chodite v kozenych botach, nebo nosite tenisky?

0 0
možnosti
Foto

a co třeba slepice, paní senátorko? S těmi byste měla soucítit mnohem víc než s norky.

2 0
možnosti

Jsem z Beskyd a u nás jíme i psy. Samozřejmě ne ty malé. Už s holuby je to je plno roboty.

0 0
možnosti
Foto

Ale i tak se budou stále ve velkém zabíjet zvířata ve prospěch lidských zájmů a výdělků, třeba v přírodě divočáci, srnčí, kachny, v chovu dobytek, prasata, ovce, králíci, drůběž, ryby. Co vy na to, nedělá se vám z toho také špatně?

3 0
možnosti

J71a66n 67R75á88ž

26. 7. 2017 17:07

Člověk je všežravec a tak zabíjení zvěře kvůli obživě je v souladu s přírodními zákony. Mně nedělá radost, když se dívám na přírodopisný film a vidím, jak lvice loví antilopu nebo krokodýl buvola, který chce přejít řeku. Ale neodsuzuji to, neb je to v souladu se zákonem přežití. Stejně tak nepovažuji za něco špatného, když zabijeme doma prasátko, slepici, kachnu, či králíka, aby ho pak rodina snědla, neb vegetariáni nejsme.

0 0
možnosti
Foto

I65v30a32n 47V13e27s13e28l17ý

26. 7. 2017 13:56

Na vašem hlasování je vidět co vás jako senátorku zajímá víc. Zda "dobro" vašich voličů či podlézání pár desítkám tisíc lidí (píšete, že 46 tis.) co jsou přecitlivělí a nechtějí zabíjet zvířátka. Já jsem za celý svůj život, jsem již v důchodu, nezabil jediné zvíře, ale chápu, že je to normální pro život.

Jak už je tady níže napsáno tak proč máte, hlavně v tomto volebním období PS, vy zákonodárci utkvělou představu, že musíte stále občany vychovávat zákazy, příkazy atd. Kdy pochopíte, že máte být správci státu a sloužit občanům, ne jim s jakousi bohorovností vládnout, zakazovat, obírat o stále víc a víc peněz ať už daněmi či zaváděním vašich výmyslů co občanům prodražují nákupy, služby a pod. (např. EET). A proč se, dětským výrazem, musíte stále opičit po okolních státech.

Můj názor je, že nejlepší parlament bude ten co schválí jen minimum zákonů a naopak jich maximum zruší jako nesmyslné.

8 0
možnosti
Foto

I65v88a11n 53V86e39s77e28l70ý

26. 7. 2017 15:14

Ještě by se rád zeptal. Ve své charakteristice se odvoláváte na motto Anežky České, cituji: "která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu". Myslíte, že jste svým hlasováním pokorně posloužila byť jednomu z občanů ČR, když záměrně nepoužijí dnes až hanlivé slovo národ. Nebo snad do "národa " počítáte kožešinová zvířata a naopak nepočítáte ty lidi, kteří se jejich chovem živí a i vaším přičiněním o živobytí přijdou?

3 0
možnosti
Foto

Největším problémem dneška je to, že si lidé, kteří to mohou ovlivnit myslí, že nějakými zákazy se něco vyřeší. Co myslíte, že jste vyřešili zákazem kožešinových farem? Kulové. Prd. Vůbec nic. Produkce se v lepším případě přesune někam jinam, v horším bude znamenat rozmach pytláctví a další úbytek divoké kožešinové zvěře. Je to stejně hloupé a naivní, jako protikuřácký zákon a celá řada dalších, které jste ve své svaté zákazové politice prosadili.

4 0
možnosti

Tak hlavně, že jste sama se sebou spokojená. :-/ Budou se muset kvůli vám vybít tisíce zvířat, a další desetitisíce budou trpět neskonale víc, než bylo nutné. Ale nebudou trpět v Čechách, nýbrž v Číně. To je daleko, tam vaše svědomí nesahá. Rv

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS