Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená blogerko, neupadla jste své mamince na schodech na hlavinku? Určitě to bolelo.

0 0
možnosti

je smutné, když někdo napíše blog - a je v něm hned několik lží. Už první odstavec - že žádná vyhláška nevyvovala tolik protichůdných názorů. Naopak - u málokteré vyhlášky se absolutní většina lidí shodně na tom, že je to hovadina. Další lež - že se mohou ve škole prodávat plnotučné jogurty, totéž platí o většině uzenin prodávajících se pod názvem šunka - podle vyhlášky ne. ASle hlavně -co je vám do toho, co děti (kromě těch vašich, máte-li nějaké) jedí? Jediným výsledkem tohoto paskvilu je to, že děti místo alespoň trochu zdravých věcí ze školních bufetů kupují skutečně hnusy ve vedlejší večerce.

6 0
možnosti
Foto

nemáte pocit, že se pletete do něčeho, do čeho vám vůbec nic není???

Nechte na rodině, jakou dítěti připraví svačinu a starejte se pouze o to, aby si ze školy odneslo nějaké znalosti.

Můžete dětem, či rodičům poradit, ale nehrajte si na vševědoucí.

4 0
možnosti
Foto

pamatuju si na dobu, kdy na tom školství bylo tak, že zcela automaticky jídelny zajišťovaly svačiny..(.to, že vznikly bufety na pomyslném území ,, Neexistuje,, není o moc jinou filozofií). A nikdo by si tenkrát netroufnul tvrdit, že mámy byly líné dělat dětem svačiny. Byl to celkem dobrý nápad, aby opravdu možnost jídla mezi obědem byla. Tak co státu brání zaplatit natolik dobře školní jídelny, ženské, co to připraví, co státu brání, aby stát prostřednictvím tohoto dotoval a nabídnul dětem právě tu zdravou svačinu a stravu? Odpověď: mraky zbytečných úředníků, propojení státu s firmami, které na nových maturitách hojně vydělávají, strkání peněz do projektů, co si někdo musí vymyslet, aby pro svoji,, práci,, měl posvěcení, že je důležitý. Ty bufety... ač v něčem i pravdu máte ... je cosi vskutku marginálního na to, to úporně řešit hlavou ministerstva.

1 0
možnosti

nezlobte se, ale nevím, proč by měl stát z našich daní suplovat další věc, která má být věcí jen a pouze rodiny. Proč by se vyhazovaly peníze (za ty "zaplacené ženské) na tohle - a měly by pak chybět třeba ve zdravotnictví?

1 0
možnosti

Nechápu, kde se ve vás levičácích bere to přesvědčení a arogance, že stále novými předpisy a nařízeními zajistíte "dobro". Pokud má někdo rozhodovat o tom, zda bude ve škole bufet a co bude prodávat, tak je to ředitel školy ve spolupráci s rodiči dětí, které do té školy chodí. Zákonodárci a ministerstvo by se měli starat o úplně jiné věci.

7 0
možnosti
Foto

Prostě je to tak: "Budete zdraví i kdybyste měli chcípnout. A bude po našem! A basta.";-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik