Diskuse

Půlmilionová sankce za přijetí neočkovaného dítěte do školky je nepřiměřená

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Můj kamarád pracoval v USA na jedné univerzitě a jeho američtí kolegové nemohli uvěřit tomu, že jsme tady opravdu všichni očkovaní. V USA to brali jako neuvěřitelnou věc. Jen díky tomu, že jsme většinou očkovaní, přežijí i děti, které ze zdravotních důvodů očkovat nelze. Proto neočkování bez závažného zdravotního důvodu považuji za neuvěřitelné sobectví, které prochází jen právě proto, že většina nechá děti očkovat. Ostatně pamatuji z dětství invalidní spolužáky, kteří prodělali dětskou obrnu.

2 0
možnosti
PS

P97e34t27r 61S64k22á91c57e51l

21. 1. 2016 22:18

Zajímavé je, že farmacprůmysl a zdravotnictví se ani nesnaží léčit nemoci jinak, než pícháním sér do žil. Nepokrytě a tvrdě přes pokuty jdou za svým cílem. Tím je zisk a jejich nenasytností trpí populace. Nebo se pletu a jsme zdravější? Pokud ano a mohou za to injekce, zaveďme očkování 100 druhů sér a budeme všichni zdraví jako řípy. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

Více k očkování si najděte vyjádření MUDr. Elekové, prof. RNDr. Strunecké nebo články v Meduňce (http://www.mojemedunka.cz).

0 0
možnosti
Foto

Paní autorka se mi jeví jako odpovědný daňový farmář, který rozumí chovu lidského dobytka.

0 0
možnosti
Foto

Pokud někdo poruší vědomě zákon má přijít trest-v tomto případě kdy je ohroženo zdraví dětí přísný trest-půlmilionová pokuta je zcela v pořádku.

Každé neočkované dítě je rizikem pro ty, kterým očkování selže. Na táborech se často potkávají děti z různých míst-to riziko pro děti, kterým očkování selže je tam poměrně vysoké.

A nemáte pravdu-90% proočkovanost skupiny nechrání dostatečně. Obecně platí, že 1-5% dětí na očkování nezareaguje adekvátně na očkovánínebo nemohou být očkovány ze zdravotních důvodů a tyto děti může ohrozit jeden jediný přenašeč nemoci. není důvod ty děti, které jsou očkovány, ale jejich imunitní systém nefunguje jak má ohrožovat tolerancí nezodpovědného chování odpíračů očkování

Jediný kdo by za nenaočkování neměly být trestán jsou děti, které očkovány z medicinských důvodů být nemohou.

0 0
možnosti
Foto

Některé zákony je třeba nerespektovat.

0 0
možnosti
JK

Naprosto s Vámi souhlasím. R^

0 0
možnosti
Foto

Je naprosto správná.RvRv

1 0
možnosti