Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)PŘÍSPĚVEK K PROBLEMATICE SVOBODNÉHO ROZHODOVÁNÍ O ZDRAVÍ NEVINNÝCH DĚTÍ A BEZBRANNÝCH SENIORŮ - PRAKTIKY OČKOVÁNÍ V ČR vypracovaný pro seminář v Poslanecké sněmovně 14.4. 2015 naleznete zde  http://rozkvet.cz/texty/prispevekkproblematicesvobodnehorozhodovaniozdravi.htm

0 0
možnosti
Foto

Také se tomu říká "nosit dříví do lesa".

0 0
možnosti

Paní Horská, dovoluji se připojit odstavec za čtvrté:

Stát vyvine iniciativu, která povede k řádné evidenci všech následků vzniklých očkováním a farmaceutické firmy pod hrozbou vysokých finančních sankcí zaváže, aby bez odkladů zkoumali důvody těchto problémů a provedli nápravu (úpravou vakcín, doporučením vyjmout z vakcinace některé diagnozy ap.)

Dále se domnívám, že za zdravotní následky mají  odškodňovat převážně výrobci vakcín (s povinností nenavyšovat ceny svého zboží), nikoliv stát, protože takto odškodňují vlastně daňoví poplatníci.

Za článek děkuji :-)

1 0
možnosti
Foto

jenže povinné očkování nařizuje stát, nikoliv firma. V tom případě také musí garantovat za bezpečnost očkování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik