Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Bombardovat krematoria? Proč? Víte vůbec, že tábor Birkenau stál na místě, kde byl problém se spodní vodou? Kdyby těla mrtvých nespalovali, ale je jen pohřbívali, tak by si tam zadělali na pořádný problém. Koneckonců problémy s tyfovou epidemií se jim ani tak nevyhly, přes veškerou snahu a dezinsekci i za pomocí Cyklonu B, dnes tolik mýtizovaného účinného prostředku.

0 0
možnosti
NM

...víte ono posuzovat z dnešního pohledu věc starou více jak 70 let je dosti těžké a hlavně do toho musí mluvit bývalé tajné služby a vzhledem k dnešní politické rozhárané době by se vina svalovala z jedné strany na druhou a nepřidalo by to nikomu nic...

1 0
možnosti
Foto

Ono toho bylo více

Szmul Mordechaj Zygielbojm po potlačenípovstání Židů ve Waršavě 12. května 1943 spáchal sebevraždu na protest protinečinnosti Spojenců ve věci nacistické genocidy Židů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik