Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak tohle mě teda od pracovnice neziskového sektoru velmi ranilo. Paní, vyzýváte ke genocidě psů!!! Co jiného by tím mělo být myšleno. Měla by jste si laskavě uvědomit, že v této složité situaci to může dopadnout opravdu špatně. Navrhujete začít se psy, kdo bude příště Romové ? !!!!!!!!!Studenti gender??? Nebo kdo vám ještě vadí !!!

0 0
možnosti

jakékoliv represivní opatření proti množírnám psů je politická záležitost,abych se vyjádřil přesněji je to v rukách poslanců a senátorů . Příklad: když se zveřejní, že nějaký pes tzv.!bojového plemene" napadl a pokousal člověka páni poslanci se probudí ze spánku a jako o život navrhují zákon o zákazu chovu toho či onoho plemene. Jestliže je řeč o nelegálních množírnách tak nezvednou hlas natož ruku. Z toho vyplývá,z čeho nelze vytlouct politické body a patřičně se zviditelnit k tomu není vůle.:-(Rv!!

0 0
možnosti

Opravdu nejsem obchodník, ale doposud jsem se domníval, že je velkým úspěchem, když za podvyživené příbuzensky křížené štěně někdo dá krabičku cigaret.

Kdo dá těch 1000 Euro?

1 0
možnosti

Nemohu se ubránit pocitu, paní senátorko, že Vám ani tak o ty psy nejde ... spíš se potřebujete zviditelnit, že jo? O problematice víte asi tolik, co občasný čtenář bulvárních plátků. 

.

" ... jsme špičkou ledovce, ke kterému se zatím stavíme zády ..." hezké přirovnání ... zkuste si to představit .-)))

2 0
možnosti
Foto

To je fakt vtipné přirovnání-))

Hodně v tomhle dělají Toulavé tlapky: https://www.facebook.com/toulavetlapky?fref=ts, třeba i útulek u nás v Chrudimi.

0 0
možnosti
Foto

To prvenství máme možná proto, že je u nás míra chovu psů neobvyklá...chce to mimo jiné osvětou snížit poptávku těmto množírnám. Ale je to běh na dlouhou trať.

2 0
možnosti
Foto

To je absolutní hloupost.  Lidé chovají a pěstují různé věci, aby se tím živili.  Pokud vám jde o princip, musíte si ten princip také sama financovat.   Ono se snadno rozhoduje o cizím životě a cizím byznysu, zvlášť když náklady těchto rozhodnutí můžete přenést na cizí lidi.

0 0
možnosti

Proboha, o čem to mluvíte? Jsou peníze čisté a jsou peníze špinavé. Jistě, také mohu krást děti a prodávat je na orgány. Ta vaše ideologická umanutost byla svého času legrační, dnes začíná děsit, jako ostatně každý fanatismus.

2 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik