Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Drobná oprava: oživení oné nesmyslné myšlenky jsme zaznamenali již loni. Nejdříve s ní přišel genius právě zvolený do funkce, poté jej rozvedla poskok-vláda. A ministr dopravy (nejpříšernější postava příšerné poskok-vlády) snaživě začal připravovat studii - musel nějak zaplatit za možnost pomstít se všem, kteří dříve oprávněně poukazovali na jeho absolutní neschopnost.

3 0
možnosti

Já si myslím, že se zatím vůbec neřešila základní věc, kde vezmeme do toho kanálu vodu.

2 0
možnosti

Přepravovat zboží po vodě je moje práce už přes 30 let. Tenhle projekt je v dnešní domě nesmysl. Není co vozit!! Teda alespoň v čechách. Tak obrovská investice nemá relevanci. Jediné co mě napadá, je poslat kopat dlouhodobě nezaměstnané krumpáčem. Pak by to bylo levnější a příštích 150 let by vlastně žádný nezaměstnaní nebyly. To byl jen vtípek. Podle mě jediným relevantním důvodem by bylo, kdyby někdo dokázál spočítat, kdy začne opravdu docházet ropa a nafta se stane skutečně drahou. Potom by se ten kanál asi i vyplatil. Ale kdo má dneska půl bilionu na dílo, o kterém se ví, že dneska je  k ničemu? :-)

3 0
možnosti
Foto

Záleží jen a jen na rozhodnutí parazitů, na ničem jiném nezáleží.

1 0
možnosti

Osobně myslím, že nikdo kanál ve skutečnosti stavět nechce. Říční doprava má svůj zenit již za sebou a zúčastnění to moc dobře vědí. Tohle je jen taková malá domů, pokus o urvání pár desítek miliónů za studie, které se ve stínu hrozivého kanálu jeví jako nicotné a snadno skousnutelné :-) Takže ta malá firma v patře paneláku není prostředek, ale cíl veškerého snažení ;-D

4 0
možnosti

Asi nemá jít o říční dopravu, ale o propojení Černého a Baltického moří, případně přes Labe též moře Severního.

Je ovšem otázka, zda má toto propojení moří smysl. Možná pro Turky, Bulhary a Rumuny na jedné straně a Dány, Nory a Švédy na straně druhé. Ale dost pochybuji.

Smysl a význam by to mělo v okamžiku, kdy by se Turci rozkmotřili s Evropou a Ruskem a uzavřeli úžiny.

No ale nevím, nerozumím tomu všemu dost na to, aby se mohl radikálně vyjadřovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 692x
Více než dvacet let pracuji jako ředitelka školy Svítání, která se věnuje dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Jsem senátorkou pro Pardubicko a také 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR. Mým vzorem je Svatá Anežka Česká, která zasvětila svůj život pokorné službě svému národu.

Seznam rubrik